НУ „Христо Ботев” – Плевен изпрати тържествено Випуск’2016

31.05.2016 12:32

nu botev 3

Днес в двора на НУ „Христо Ботев” – Плевен се състоя тържество за изпращане на Випуск’2016 г. Учениците от 3 клас поздравиха четвъртокласниците с кратка програма, а на изпроводяк им поднесоха китка здравец. Дворът на училището бе огласен от песни и танци, а специален поздрав към всички учители поднесе Марина Бадева от 4 А клас с песента „Учителко любима” и Маргарита Крумова от 3 Г клас .

nu botev 4

Директорът Цветелин Горанов пожела много здраве, късмет, безгрижно лято и много бъдещи успехи на учениците. Благодари им за отличното представяне на Националното външно оценяване, което за пореден път постави училището на едно от челните места в областта.

С грамоти и предметни награди бяха отличени учениците, които през изминалата учебна година са спечелили призови места и медали в различни състезания и конкурси на регионално и национално ниво.

nu botev 5

Заедно с директора и своите класни ръководители, четвъртокласниците с празнично шествие стигнаха до ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, където тържествено получиха Удостоверенията си за завършен начален етап на основното образование.

Снимки: НУ „Христо Ботев” – Плевен

nu botev1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: