От днес в Плевен започва Третото училище по акушерство и гинекология

27.05.2016 7:23

27.05.ag

Днес от 8,30 часа в зала „Амброаз Паре” на Телекомунакционния ендоскопски център при Медицински университет – Плевен ще бъде открито Третото Mодерно училище по акушерство и гинекология. Форумът се организира от Асоциация на студентите медици в България – Плевен (АСМБ-Плевен), съвместно със Студентски съвет при Медицински Университет – Плевен, под патронажа на ректора на Медицински Университет – Плевен проф.д-р Славчо Томов, д.м.н. и ще продължи до 29 май, неделя.

Основна тема на събитието са профилактиката, диагностиката, методите на лечение на заболяванията на женската полова система и млечна жлеза, бременност и съпътстващите възможни усложнения, фетална хирургия, както и мултидисциплинарните подходи за свързаните с тях проблеми. За участващите студенти, специализанти, докторанти и млади лекари ще бъде изключително полезно да се запознаят с най-иновативните методи в тази област на медицината.

Форумът има за цел да обогати медицинските познания на бъдещите лекари, допълвайки обучението им по теми и въпроси, които не са застъпени в учебната програма за най-модерните начини на лечение.

Студентите и младите лекари ще имат възможността да представят и свои научни разработки по време на специална сесия чрез изнасяне на презентация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: