92 деца събра годишният турнир на Карате клуб „Спартак“

18.05.2016 10:13

18.05.karate1

На празника на града ни – 15 май, се проведе тазгодишното издание на Клубния турнир по карате „ Спартак“. На състезанието участваха 92 деца от 5 до 12 годишна възраст – всички те възпитаници на плевенския карате клуб „Спартак” с управител и старши треньор Милена Кирниколова и треньор Маринела Петрова. Това е състезанието с рекорден брой участници от 2006 г . до този момент, което показва положителната посока в развитието на карате клуб „Спартак”.

18.05.karate2
Чрез това състезание клубът прави преглед на нивото на своите възпитаници от подготвителните групи, които тренират в зала „Спартак“, в читалище „Ракитин“ и в НУ „ Патриарх Евтимий” и се извършва селекция за предстоящите състезания на национално и международно ниво. Турнирът се проведе в комплекс „Спартак“, а децата се състезаваха в 3 състезателни дисциплини – игри за качества и кумите за най-малките до 8 г., ката синхрон и кумите за по-големите над 8 г.

18.05.karate3
Най-добре представилите се състезатели от клуба, които завоюваха по 2 златни медала, са: Камен Горанов (най-малък участник на 4 г.), Цветомир Найденов, Кристина Ангелова, Пламена Иванова, Георги Спасов, Крис Дяковски, Стефани Ангелова, Максим Наумов, Елица Станчева, Ясин Дауд, и Васил Брайков.
Официален гост на турнира беше Чавдар Луканов, председател на читалище „Ракитин“, който извърши награждаването на победителите, а от ръководството на Клуба той получи приз за принос в развитието на карате в града ни.
За състезателите на Клуба ваканция няма да има предвид предстоящите състезания и изпита за технически степени в клуба.

А за всички желаещи да тренират Карате през лятото, карате клуб „Спартак” ще провежда тренировки през месеците юни и юли по график, за който можете да се информирате на тел. 0899 14 68 95 – Милена Кирниколова, управител и старши треньор.

18.05.karate4

 

18.05.karate5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: