Поредица от концерти са включени в програмата за Панаирните дни в Гулянци

18.05.2016 12:47

27.01.gulqnci

Богата и разнообразна програма е подготвило ръководството на Община Гулянци по повод тазгодишните Панаирни дни. Началото ще бъде дадено на 27 май в 19 ч. на площад „Свобода“. Проявите ще бъдат открити от кмета на Общината Лъчезар Яков, а концерт за жителите и гостите на Гулянци ще изнесат самодейни колективи и изпълнители при НЧ „П. Р. Славейков 1923“. Час и половина по-късно – от 20.30 ч. концерт на площада ще изнесе и Народен оркестър „Славяново“, а за финал на вечерта е предвидена пъстра заря.
На следващия ден – 28 май, мероприятията ще започнат в 9.30 ч. в двора на старото училище с провеждането на турнир по шахмат, а от 10 ч. на кортовете в града ще има турнир по тенис. В 10.30 ч. на площад „Свобода“ ще започне Събор на народното творчество, който ще включва шествие на самодейните колективи, участващи в него и концерт. В 20.30 ч. на площада започва поредният концерт, който е под мотото „Гулянци пее под звездите“.
За третия ден от Панаирните дни организаторите са подготвили Детско утро „Децата на Гулянци пеят, творят и мечтаят“. То е с начален час 10 ч. на площад „Свобода“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: