Цецка Цачева с плакет „За изключителни заслуги” от МУ-Плевен

16.05.2016 13:25

matematika cacheva

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще получи плакет „За изключителни заслуги“ от Медицински университет – Плевен за разкриването на Факултета по фармация. Това ще стане на 19 май, четвъртък, по време на Тържественото честване на 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. То ще се проведе от 13 часа в зала „Магнум” на Втора клинична база, информират от пресцентъра на вуза.

Специален гост на празника ще е и акад. Светлин Русев, който ще произнесе академично слово. С приветствие ще се обърне към гостите и проф. д-р Славчо Томов. В програмата са включени художествени и музикални изяви на български и чуждестранни студенти.

Тържественото честване ще продължи с присъждането на наградата „Най-изявен студент 2016” и на приза „Аз владея български език“ на български и чуждестранни студенти. Със заповед на ректора са обявени и тазгодишните носители на призовете.

С плакет „Най-изявен студент 2016”, грамота и научна литература ще бъдат наградени  Мартин Петров Караманлиев, 5 курс, спец. „Медицина”, Мохамед Абдул Свамад, 5 курс, спец. „Медицина”, АЕО, Поля Иванова Ламбева, 4 курс, спец. „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, Милена Христова Манова, 3 курс, спец. „Медицинска сестра” и Ивета Стилянова Росманова, 2 курс, спец. „Социални дейности”.

Със значка, грамота и научна литература от издателството на МУ – Плевен за успешно овладяване на българския език ще бъде отличен Доминик Джеймс от 4 курс, спец. „Медицина”, АЕО.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: