Вероника Делибалтова е новият председател на Младежкото обединение в БСП

24.04.2016 13:39

Вероника Делибалтова е новият председател на Младежкото обединение в БСП, съобщиха от пресцентъра на партията. Делибалтова е била избрана след гласуване на провелата се в събота и неделя Втора отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП.

bss1

Вероника Делибалтова е родена на 14 юни 1988 г. в Сливен. Завършила е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Новият лидер на младите социалисти членува от 2006 година в БСП, като през 2009 е избрана за председател на МО на БСП – Сливен. От учредяването на Младежкото обединение Делибалтова е член на Националния съвет и Оперативното бюро на организацията, пише в съобщението.

bss2
Припомняме, че в двудневната национална конференция на Младежкото обединение в БСП взеха участие и 15 делегати от Плевенска област, водени от областния председател на младите социалисти Стефан Бурджев. След първото заседание на Националния Младежки съвет, за делегат на предстоящия Конгрес на БСП , като една от 5-те квоти на МО на БСП, категорично бе посочен от колегите си в страната плевенския лидер Стефан Бурджев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: