С беседа и благотворителен базар „Подай ръка на животно в беда” празнува втори рожден ден

19.04.2016 9:51

podaj-raka

През април се навършват две години от създаването на Сдружението с нестопанска цел „Подай ръка на животно в беда” – гр. Плевен. По този повод от организацията са планирали днес, както и на 20 и 21 април събития, с които иска „да застанем в центъра на светлината на прожектора„ЧОВЕЧНОСТ“. Тези събития имат за цел да популяризират любовта и загрижеността към животните в беда, а така също и да повишат познанията на обществото ни по един забавен начин.

Днес от 16 часа в Центъра за работа с деца ще се проведе беседа: “Как да помогнем на животни в беда“ с участието на експерти от РИОСВ – Плевен.

На 20 и 21 април от 16:00ч. в парк „Кайлъка” при Кривите огледала ще се проведе събитието „Ще си осиновя Човек“. Там от организацията ще покажат животните, за които се грижат. Всеки, който желае може да дойде да се запознае с тях и да се пробва да спечели сърцата и любовта им. Ще се проведе и благотворителен базар като покани са изпратени до кмета на община.Плевен Георг Спартански, директора на отдел „Екология“ към Община Плевен, Директора на ОДБХ – Плевен и други.

„Най-важно за нас е вашата подкрепа! Изразена по един от всички начини, но присъствието Ви на всяко мероприятие ще ни вдъхне сила и надежда, че не се борим сами и има смисъл да продължаваме! Хуманността на едно общество си личи и от това – какво е отношението му към животните!”, казват от „Подай ръка на животно в беда”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: