Кметът на Червен бряг и общински съветници стартират акция по почистването на града

04.04.2016 8:01

28.12.cherven

Инж. Данаил Вълов – кмет на Община Червен бряг, общинска администрация и общински съветници ще се заемат лично с почистването на града, съобщават от пресцентъра на местната администрация. На 08.04.2016 година (петък) от 13:00 до 17:00 и 09.04.2016 (събота) от 09:00 до 12:00 членове на общинска администрация, общински съветници и кметът на Община Червен бряг ще излязат, за да почистят детски площадки, паркове и улици.
Общинските съветници Явор Бакърджиев, Георги и Петьо Максимови, Марио и Ася Рангелови, Йотко Петков, Петко Петков и Петьо Костов ще дарят част от заплатите си за закупуването на нови пейки и кошчета за боклук, които ще бъдат монтирани в централната градска част на града и в местността „Голеж“, която е емблематична за града. Подобни акции ще има всеки месец не само в града, но и в населените места в общината, а каузата е да превърнем Червен бряг и населените места едно по-добро място за живеене.
Община Червен бряг приканва всички граждани, които имат желанието да се включат в инициативата, а точките за почистване ще бъдат оповестени в официалната страница на Община Червен бряг в социалната мрежа и на официалния сайт на общинска администрация в меню „Предстоящо“.
Всеки желаещ да участва в почистването ще получи чували за боклук, ръкавици и необходимите инструменти (метла, лопата, мотика, ножици за храсти).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: