Грета Великова: Гримът е инвестиция в личното самочувствие, красота, успех!

26.03.2016 17:37

grim 1

Уникално бюти събитие се проведе днес в Панорама мол Плевен. Специалният гост, с който имаха възможността да се срещнат плевенчанки, бе професионалната киногримьорка Грета Великова. Събитието бе организирано по повод месеца на дамите и имаше за цел да ги научи как да изразяват своята индивидуалност чрез грима.

Темата на грим коучинга бе “Малките тайни и вълшeбните трикове в ежедневният грим“.

grim 4

Гримът е част от начина, по който изглеждаме, той може само да ни помогне в това да изглеждаме по-добре, смята Грета Великова. Според топ гримьорката само 15 минути сутрин за грим могат да направят чудеса с начина, по който изглежда една жена, с това как ще я приеме социалния кръг около нея. А триковете на грима правят магии.

Грета Великова обясни, че е успяла да синтезира една малка част от грима като професия, като начин на изразяване дори, в една техника, която е изключително полезна за ежедневния грим. Именно тези малки тайни, но не отнемащи много време всяка сутрин, Грета разкри пред събралите се в Панорама мол плевенчанки. Тя им обясни как да изберат своя най-подходящ продукт за грим – какъв да бъде фон дьо тенът, коректорът, ружът, как очите да изглеждат семпли, елегантни, да създават свежест.

grim 5

Ето какво казва за грим коучинга Грета Великова:

„Грим коучингът не е просто урок по гримиране. Грим коучингът е ноу хау от гримьорската професия, разкриващо съвършенството, прикриващо недостатъците и даващо искрица блясък, според индивидуалността на всяко лице.

Всяка жена заслужава да овладее тънкостите на грима! Защото гримът е най-верният помощник да изразите вашата индивидуалност. Той е инвестиция в личното самочувствие, красота, успех!”

Ако искате да научите повече за Грета Великова и как да се свържете с нея – www.gretagrim.com.

 

grim 2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: