Две отличия връчва на студенти МУ-Плевен по повод 24 май

24.03.2016 14:34

30.12.mu_

Два приза ще връчи по повод 24 май ръководството на Медицински университет – Плевен. Единият е за „Най-изявен студент – 2016 г.”.

Наградата е комплексна и се присъжда на български и чуждестранни студенти, представители на всички основни звена, които имат отличен успех и активна научна дейност.

Желаещите да участват в конкурса за отличието представят документ за успех – уверение от съответната Студентска канцелария; (от последните 2 семестъра); документ за активна научна и кръжочна дейност – грамоти, сертификати, текстове на статии, служебни бележки от катедри и други.

Кандидатите за приза трябва да подават документите си до 15 април в Учебен отдел, стая 207, Ректорат на МУ.

Другото отличие е „Отлично усвояване на български език от чуждестранен студент – 2016“. За него могат да кандидатстват студенти, завършили VI-ти семестър. Необходимите документи са препоръка от преподавател по български език; уверение за успех от предходните 2 семестъра, с посочен в него среден успех по български език от 6–те семестъра на обучение. И тук документите се приемат до 15 април, в стая 215, Ректорат на МУ.

Представените документи за двата приза ще бъдат разгледани от комисии, назначени от Ректора.

Имената на отличените ще бъдат публикувани на сайта на университета, а наградите ще се връчат на тържеството по повод 24 май.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: