Борислава Аврамова, „Мис Плевен 2016”: Мотивира ме новото и непознатото!

20.03.2016 17:10

На 16-ти март вечерта, в ресторант „Старата изба” се проведе финалът на конкурса „Мис Плевен”, част от веригата „Мис Свят – България”. След кастинга, състоял се на 9 март, бяха избрани 12 хубавици, които си оспорваха титлата.
Победителка и носителка на титлата „Мис Плевен 2016” стана Борислава Аврамова. За нейни подгласнички журито определи Бояна Рангелова, Лора Димитрова и Пламена Благоева.

Организатор на събитието бе агенция Бокстарс, а основен спонсор – хотел „Ростов”. Носителката на титлата „Мис Плевен 2016” ще има правото да представи града ни на националния етап в София през есента.

mis3

Специално за „Плевен за Плевен” Борислава реши да отговори на няколко въпроса, за да могат плевенчани да разберат повече за нея и да я подкрепят за финала на „Мис Свят – България”.

Борислава е на 19 години, родена е в първия ден на месец март и е зодия Риби. В момента е ученичка в ДФСГ „Интелект” – Плевен, специалност „Икономическа информатика”, тази година ще празнува абитуриентски бал. „Мис Плевен 2016” е висока 181 см и е с перфектните мерки 85-64-92.

borislava 2

Борислава, как реши да участваш в конкурса?

По принцип нямах намерение да участвам, защото никога не съм имала самочувствие за себе си до такава степен, че да се впусна в такова приключение. Явих се преди около година на кастинг за Мис „Национален отбор на България”. Попаднах в 20-те избрани финалистки с още едно момиче от нашия град Вероника Биковска. Така обаче се стекоха обстоятелствата, че имаше лагер 20 дена и нямах нужния завършек на някой черти в характера ми, за да се явя, а и възможност заради училище и се отказах! Но тази година съвсем случайно докато отивах да тренирам срещнах един от организаторите на конкурса „Мис Плевен” и той някак си ме нахъса да участвам. Така се реших да превъзмогна и завърша тези черти на характера ми, за които говорех! И се впуснах в приключението без да му мисля много, много!

borislava mis 1

Кое те мотивира?

Аз съм много луд човек! Правя всичко, което искам така както го искам и винаги неучудващо става, късмет или не, един Господ знае ! Мотивира ме новото и непознатото и това, че винаги когато искаш нещо, колкото и да си несигурен в себе си, трябва да го направиш докрай, за да се научиш да си самостоятелен и да се не се отказваш каквото и да става, защото някой ден като се обърнеш надали ще има кой да ти помогне или да го направи вместо теб.

Семейството как приема успеха?

Имам едно прекрасно семейство, което ме подкрепяше напълно през цялото време и винаги в всяко едно отношение! Винаги съм била самостоятелна в решенията си и подкрепяна от майка ми и баща ми, тези две прекрасни същества заради, които съм това, което съм! Благодарна съм и щастлива, че съм попаднала точно аз в точно това семейство.

borislava

Какви са плановете за бъдещето ти?

Тази година съм абитуриентка. Планове не мога да кажа, че имам, но като всеки човек имам мечти, които смятам и съм сигурна, че ще осъществя! Не обичам да си правя планове за напред, защото незнам животът какво ще ми поднесе – всеки има пътека, по която сам гради своето! Смятам да продължа образованието си в София и едновременно да работя, но пак казвам никой не знае утре какво ще дойде.

Каква е твоята рецепта за перфектна фигура?

Тренирам усилено в момента. Храня се възможно по-здравословно и пия много вода!

Как ще се подготвиш за финала на конкурса „Мис Свят – България”?

Ще направя всичко възможно да представя на ниво Плевен! Ще тренирам усилено, за да постигна желаната фигура и ще се забавлявам! borislava mis

Организаторът на конкурса „Мис Плевен 2016” Илия Конов изказва специални благодарности на депутата Васил Антонов от Коалиция  „БСП лява България”за подкрепата, която оказва и помощта, за да го има този конкурс, така и за това, че като народен представител винаги е бил и е ангажиран с обществени каузи и събития.

Снимки: „Плевен за Плевен” и личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: