Кристалина Георгиева получи кристалния плакет на Европа Директно – Плевен

17.03.2016 16:32

17.03.europe

Днес в Брюксел комисар Кристалина Георгиева прие почетния знак на център Европа Директно – Плевен, по време на официална среща с участниците в работно посещение на представители на партньорските организации на българските информационни центрове Европа Директно, което се провежда от 15 до 18 март. „За нас е чест да засвидетелстваме уважение към нейния труд и усилия в полза на каузата Европа. Комисарят с ресор „Бюджет и човешки ресурси” бе излъчена от жените, работещи и живеещи в малките населени места на област Плевен, като най-уважаваната фигура на полето на европейската политика“, споделиха от плевенския център.
Скромният белег, с който Европа Директно – Плевен отличава достойни хора, бе връчен от Дамян Минков от фондация АРТИСТ- представител на плевенчани в работната визита, в присътвието на Огнян Златев – ръководител на Представителството на Европейската комисия у нас.
Втората мисия на Дамян Минков е била да предаде на комисар Георгиева поканата на Европа Директно – Плевен за среща с граждани. В отговор Кристалина Георгиева е споделила, че до този момент не е посещавала нашия град и с удоволствие ще включи в своята работна програма среща с гражданите на Плевен и малките населени места от областта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: