Бойко Цветков пое Детско-юношеската школа на „Спартак“ (Плевен)

15.03.2016 11:45

15.03.cvetkov1

Бойко Цветков е назначен за отговорник на Детско-юношеската школа на „Спартак“ (Плевен). Днес бившият наставник на мъжкия тим на плевенчани официално бе представен в новата си длъжност пред треньорите от школата от Тони Вашков – член на Управителния съвет на „Спартак“.
Пред наставниците на младите надежди на отбора Цветков обяви, че срещите с тях ще се провеждат всеки понеделник. Предполагам, че поне в началото болките, които ще споделяте с мен, ще бъдат повече от радостите, но се надявам, че с общи усилия ще успеем нещата да тръгнат в правилна посока, каза отговорникът на школата, представяйки своята концепция за бъдещата работа. Бойко Цветков бе категоричен, че за да вървят нещата в един клуб, детско-юношеската му школа трябва да бъде на добро ниво. Ако „Спартак“ иска да се развива – а аз имам такова уверение от спонсора Иван Динов, това е пътят, по който трябва да вървим, отбеляза Цветков.
Сред приоритетите си Бойко Цветков открои няколко момента, като на първо място посочи финансовото стимулиране на треньорите. Той увери наставниците, че ще се постарае да присъства както на тренировките, така и на мачовете на техните възпитаници. Целта е да виждам, че с тези деца се работи правилно и те се изграждат като добри футболисти, заяви Цветков.

15.03.cvetkov2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: