Трима плевенчани участват в национален форум на Предприемачи ГЕРБ в Хасково

12.03.2016 13:17

12.03.gerb1

Трима са представителите на плевенската организация на Предприемачи ГЕРБ на националния форум „Предприемачеството – двигател за развитие на България“, който се провежда в Хасково на 12 и 13 март. Това са Емил Инджиян, който е областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ Плевен, Петя Василева и Валя Вълчанова, членове на областното ръководство.
Форумът бе открит тази сутрин от Цветан Цветанов, Председател на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ, председателя на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова, областния координатор на ГЕРБ-Хасково и народен представител Делян Добрев и кмета на Хасково Добри Беливанов.

12.03.gerb2
„Предприемачи ГЕРБ е една структура, чиято цел е да бъде полезна за бизнеса, да има връзка между бизнес и местна власт. Местната власт е много важна връзка за развитието на малкия бизнес. Чрез подобни мероприятия произвеждаме реални политики за развитието на регионите”. Това каза Цветан Цветанов пред над 130 предприемачи по време на откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ в Хасково.
На мероприятието предстои да бъдат обсъдени теми, свързани с доброто взаимодействие между бизнеса и държавата, финансовите инструменти в подкрепа на предприемачите, предоставяни чрез национални и европейски програми, както и сътрудничеството между различните организации на партия ГЕРБ. По време на събитието вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев ще представи възможностите за получаване на европейско и национално финансиране за предприемачи. Възможностите за бизнеса в прилагането на политиките за околна среда ще бъдат представени от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева. Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще разясни възможностите за развитие в земеделието. Лектор на форума ще бъде и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на НИС на ПП ГЕРБ Ева Паунова.

12.03.gerb3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: