Волейболен турнир организираха в Плевен по повод Трети март

01.03.2016 15:25

1.03.volley1

Първи турнир по волейбол „Трети март“ – Плевен 2016 бе открит днес в зала „Спартак“. Спортното събитие е под егидата на Община Плевен и заместник-кмета по спорта Иван Кюлджийски и се организира по повод Освобождението на България. Идеята е турнирът да стане традиционен и да привлича все повече млади хора към спорта.
На официалното откриване присъстваха заместник-кметът Иван Кюлджийски, вр. и. д. директор на Спортно училище „Георги Бенковски“ Вилма Великова, представители на общинската администрация, треньорите Виолета Антонова и Мариана Костова.
В турнира взеха участие волейболният отбор към Спортно училище „Спартак 1996“, тимовете на Гимназията с преподаване на чужди езици и ПГ по електронни и химични технологии, отбори от Казанлък.

1.03.volley2
„В навечерието на най-светлия български празник – Освобождението, поставяме начало на възраждането на волейбола в Плевен. Организираме този турнир с идеята да привлечем все повече млади хора към спорта, да доставяме радост и да се радваме на спортните успехи. Възлагам големи надежди на волейбола да носи слава на град Плевен. Надявам се от догодина да има и женски отбор, с който да играем при най-добрите. Желая ви здраве и много спортни успехи“, каза Иван Кюлджийски в речта си при откриването на турнира.

1.03.volley3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: