И в ДФСГ „Интелект” – Плевен се обявиха срещу тормоза в училище

25.02.2016 12:57

intelekt rozovo

И ДФСГ „Интелект” – Плевен се включи в инициативите по повод отбелязване на Световния ден за борба против тормоза в училище, който тази година бе на 24 февруари. Учениците от гимназията са били изработили оригинални плакати и постери, емблеми със символа на Деня – розова фланелка и брошури, специално направени и разпространени от Ученическия парламент.

С ентусиазъм са се откроили  учениците Цветислава Събева, Силвия Найденова, Георги Павлов  и Николай Аспарухов  от  11 “ Б “ клас. Подкрепата си са изразили и чрез изпълнение на цигулка от  Теодора Гъркова от 10 „е“ клас , модерен танц са изпълнили  Силвия 11 „а“ клас и Теодора 10 „в“ клас , а също и Венеция 9 „г“ клас и Надежда 11 „а“ клас. С ораторско майсторство са се отличили водещите  Николай Аспарухов  и Георги Павлов, рецитирайки басните на  Езоп  и разказвайки приказката за приятелството. Тематични са били и презентациите на Зорница и Стилиан от  10 клас.

intelekt rozovo1

Тази година за участие в инициативите са били поканени и бащи на ученици от ДФСГ „Интелект“. Заедно с тях младежите са пуснали розови балони във фоайето  на гимназията в знак на благодарност за подкрепата те са получили грамоти. Преподаватели и ученици на този ден са били облечени в розово .

intelekt rozovo 2

Програмата е завършила с призива: „Не на тормоза в училище! Насилието спира тук! Нека даряваме обич, доброта и приятелство !“.

Снимки: ДФСГ „Интелект” – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: