Двама французи идват на проби в „Спартак“ (Плевен)

25.02.2016 13:37

25.02.spartak

Подготовката на „Спартак“ не премина по план поради факта, че много футболисти си тръгнаха от отбора и не бих казал, че съм доволен от формата, в която се намираме. Това сподели пред медиите днес старши-треньорът на футболния „Спартак“ Роберт Петров. В срещата с журналистите участва и зам.-кметът с ресор младежки дейности, спорт и туризъм Иван Кюлджийски.
Наставникът на плевенчани отбеляза, че съставът е бил комплектован едва преди десетина дни. Целият отбор полага огромни усилия да влезе във форма, като се надявам, че ще се представим добре в първия мач от пролетния полусезон на 27 февруари срещу „Септември“ (Симитли), коментира Петров. По думите му, въпреки че първенството в „Б“ група започва, тимът ще изиграе поне още една контрола, като вероятно тя ще бъде с „Академик“ (Свищов) през следващата седмица. Ако това се случи, мисля че за мача срещу „Лудогорец 2“ ще сме готови на 100%, заяви старши-треньорът. Той потвърди, че Иво Иванов ще пропусне началото на полусезона заради получена контузия, като ще се възстановява още поне седмица.
Македонецът отбеляза, че „Спартак“ продължава със селекцията, като ще търси ляв краен защитник и централен нападател. „Водил съм разговори с мениджъра на двама млади футболисти от Франция, които са от школата на „Олимпик“ (Марсилия). Първоначалната ни уговорка е да изкарат десетдневни проби при нас, като на базата на тяхното представяне ще преценя дали да останат или не“, каза още Роберт Петров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: