Никола Ботев от Плевен отново се нуждае от средства за операция

24.02.2016 15:09

nikola_botev

Младият плевенчанин Никола Ботев, който бе лекуван от рядък вид онкологично заболяване, отново поема по трудния път на битката с болестта. При контролен преглед в турската клиника, където Никола бе опериран на няколко пъти, лекарите са открили ново образувание. То е повърхностно, около 12 мм, и трябва да се оперира възможно най-скоро. След това ще бъде изследвано, защото вероятността да е тумор е голяма, пише в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, майката на Никола, Полина Ботева.

„Разбирате, че тази борба с това ужасно заболяване е мнооооого дълга и продължителна и ние нямаме друг избор освен да я продължим. НЯМА ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ ОСВЕН ДА ДОВЕДЕМ ДО КРАЙ ТАЗИ ВОЙНА, КОЯТО СМЕ ОБЯВИЛИ НА ТОВА ЧУДОВИЩЕ РАКА!
Приятели, аз знам, много добре знам, че стана много трудно за всеки да живее и работи в нашата страна, да се грижи за семейството и близките си, но……ОТНОВО ВИ ПРИЗОВАВАМ ЗА ПОМОЩ И СЪПРИЧАСТНОСТ!”, добавя Полина.

Нужната сума за новата операция е 8150 евро.

Ето и банковата сметка за дарения за Никола:

БАНКА „ОББ“ АД 
IBAN:BG15UBBS80021028317940
ЗА НИКОЛА КОЛЕВ БОТЕВ

Ще припомним, че Никола Ботев води битка с една от най-страшните болести – рак. Той е с диагноза инфламаторен миофибробластен тумор. Лечението му се провежда в болница Анадолу, Филиал на Джон Хопкинс Медисин в Истанбул. Именно там младежът вече претърпя няколко операции, борбата за живота му продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: