Образуваха бързо производство срещу родителя, нападнал две деца в НУИ – Плевен

16.02.2016 14:27

5.06.prokuratura

Районна прокуратура – Плевен образува бързо производство срещу Милен А. за извършено от него престъпление по чл. 131, ал.1, т.12 – причиняване леки телесни повреди по хулигански подбуди на две непълнолетни лица.
В хода на разследването е установено, че на 15.02.2016 г. синът на Милен А. се сбил със свой съученик от музикалното училище в Плевен и пострадал. Предизвикан от тази случка Милен решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина му и нахлува в сградата на Музикалното училище по време на междучасието. Влиза в стая, оборудвана като ателие, там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик. Милен А. удря едното дете със стол по гърба, а на другото нанася удар в областта на лицето. През това време се намесва охраната на училището и го извежда от района на учебното заведение.
Сигнал за инцидента е подаден в 01 РУПолиция – гр. Плевен на следващия ден от родител на едно от пострадалите деца. Незабавно е уведомена Районна прокуратура – Плевен и е образувано Бързо производство. Извършителят Милен А. се издирва за извършване на необходимите процесуално следствени действия с негово участие.
Разследването продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: