Връчват наградите на 14-ото Международно изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2016”

14.02.2016 8:24

izlojenie

Днес ще бъдат връчени наградите на 14-ото Международно изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2016”. Това ще стане в търговски център „Плевен”, където от 11 февруари се провежда престижният форум.

По традиция ще бъдат връчени първо наградите от конкурса за детска рисунка и пластика „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”. След това ще бъде обявен и тазгодишният носител на приза Най-проспериращ млад пчелар на България”, учреден съвместно с фондация „Еврика“.

Ще бъдат връчени и награди за научна публикация, специализирана литература, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината, най-атрактивно представяне по време на изложението.

В пчеларското изложение участваха над 160 фирми, пчелари и организации от 18 държави. Форумът се организира от „Партнерс Експо” ООД, Областен пчеларски съюз, със съдействието на всички браншови пчеларски организации в страната и е под патронажа на Министерството на земеделието и храните и областния управител на Плевен.  

#тагове:

НАЙ-НОВИ: