Турнето на магическия мегаспектакъл „Абракадабра – Лас Вегас“ ще мине и през Плевен (видео)

11.02.2016 15:53

11.02.magic

Националното турне на Клуб на илюзионистите в България „Сенко” и спектакъла „Абракадабра – Лас Вегас” започва от София на 2 април. Програмата на турнето ще обхване още Бургас, Варна, Св. Влас, Созопол, Русе, Ловеч, Плевен и Враца, съобщиха днес пред медиите участниците в шоуто.
Спектакълът е посветен на 111 г. от рождението на Мистер Сенко. Той е мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд. В него са включени зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. За радост на най-малките зрители ще се появи един специален гост, за да участва в магичния спектакъл „Абракадабра“……..!
В спектакъла участва част от елита на българското илюзионно изкуство – Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу – носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

АБРАКАДАБРА – ДА ИЗЧЕЗНЕШ ЗА 10 СЕКУНДИ! ABRAKADABRA – THE MAGIC EVENT! from Ivox Magic on Vimeo.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: