Избират с конкурс шеф на ДКЦ – III в Плевен

28.01.2016 17:39

19.10.lekar

Днес общинските съветници взеха решение за обявяване на конкурс за избор на управител на „Диагностично-консултативен център III” – Плевен ЕООД. Мястото бе овакантено след като д-р Валерий Желязков бе избран за кмет на община Никопол на местния вот миналата година. Отново с решение на местните депутати на Плевен за управител на ДКЦ III бе избран до провеждането на конкурс д-р Красимир Трифонов.

Кандидатите, които искат да участват в конкурса за шеф на ДКЦ – III в Плевен ще трябва да подадат заявления и професионална автобиография, както и да представят своя „Програма за развитието и дейността на „ДКЦ III – Плевен” ЕООД за тригодишен период”. Допуснатите до събеседване кандидати ще трябва да изложат своите тези по темата „Развитие и дейност на „ДКЦ III – Плевен” ЕООД в период на провеждаща се здравна реформа”.

Комисията, която трябва да организира и проведе конкурса, бе определена също днес на сесията на Общинския съвет. Тя е с председател общинският съветник д-р Калин Поповски, за секретар бе посочен юристът Драгомир Стойчев, а за членове – общ. съветник д-р Йордан Георгиев, ще бъдат включени и по един представител на РЗОК и РЗИ-Плевен.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: