Баронеса Денислава Плевенска и Петя Раева стартираха собствен блог

22.01.2016 10:06

22.01.deni

Старта на свой собствен блог дадоха председателят на Асоциация “Докосни дъгата” Петя Раева и учредителят на асоциацията Баронеса Денислава Ангелова. Блогът на Денислава и Петя е на адрес catchtherainbow.eu, като в него двете дами ще споделят мнения и коментари, свързани с проблемите в нашето гражданско общество, както и социалните проблеми, които ни заобикалят.
„Пред нас е желанието да казваме истината за хората, срещите, случките и силните моменти, които преживяваме. Ще се радваме да споделяме заедно предложения за общозначими теми, които да дискутираме, да намерим пътя за тяхното решаване. Ще се радваме да споделяме заедно победите на всеки един човек, като символ на доброто и силата на мечтите.
Топъл пример е инициативата ни за инсулиновите помпи, изненада след изненада в тази наша кауза, понякога бяхме наблюдатели, понякога действащи хора…. Но се обединихме и станахме резки, преми и силни. Вярваме, че доброто и любовта към ближния са безусловни. Вярваме, че когато сме повече и сме заедно ще постигнем положителни резултати, които ще бъдат в полза на всеки един от нас. Всички виждаме реалността, която ни заобикаля, нека заедно създадем комфорта на нашите деца да имат възможността да растат и мечтаят волно. Искаме тук чрез думите ни да се лее оптимизъм, смелост и решителност за едно по-ведро настояще и бъдеще на децата ни“, обръщат се към читателите Петя и Денислава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: