На Бабинден в УМБАЛ – Плевен (фотогалерия)

21.01.2016 11:08

21.01.umbal1

С ритуално измиване ръцете на най-старата акушерка започна тържеството по повод днешния Бабинден в АГ-клиниката на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен. Гости на празника бяха представители на ръководството на болницата, екипът на клиниката, стажант-лекари, както и бивши акушерки.

21.01.umbal2
Присъстващите бяха приветствани от началника на АГ-клиниката доц. Йордан Попов, който изрази специална благодарност към старите кадри, дошли да уважат празника. От своя страна те не скриха, че са горди с това, че са помогнали на много майки и бебета в най-трудния, но и хубав момент за тях.

21.01.umbal3
Доц. Попов прочете поздравителен адрес от директора на „Майчин дом“ проф. Златков, в което той призовава работещите в клиниката и занапред да съхраняват човеколюбието си, съчетано със своя опит. Поздравителни адреси също така бяха прочетени от името на изпълнителния директор на УМБАЛ – Плевен доц. Цветан Луканов, както и от областния управител Ралица Добрева.
Специална изненада за гостите в АГ-клиниката бе участието на талантливите възпитаници на Балетно-театрална школа и спортен клуб „Спирит“, които представиха танца „Мъпет шоу“.

21.01.umbal4

 

21.01.umbal5

 

21.01.umbal6

 

21.01.umbal7

 

21.01.umbal8

#тагове:

НАЙ-НОВИ: