Разширено заседание на Областния съвет на ДПС се проведе в Плевен

19.01.2016 7:54

dps pleven

Разширено заседание на Областния съвет на ДПС се е провел в Плевен. Участие са взели двамата съпредседатели на партията Мустафа Карадайъ и Четин Казак, зам.председателят и евродепутат Филиз Хюсменова, Нигяр Джафер, народен представител в 42-то Народно събрание, бившият земеделски министър Нихат Кабил и народният представител Митхат Метин.

Форумът е бил открит от областния председател Енгин Кючуков. Заседанието е продължило почти 3 часа, при изключително интересна дискусия, дебати и анализи. Ръководството на ДПС е запознало местните структури с актуалната политическа обстановка в страната, и е очертало приоритетите на партията и парламентарната група.

Членовете на Областния съвет, общинските председатели, младежките общински председатели, кметове, общински съветници и учредителите на ДПС в областта са запознали гостите с политическата обстановка в региона и протичането на отчетно-изборните събрания.

dps1 pleven

Плевенската организация е единна, и стои твърдо зад своя естествен лидер д-р Ахмед Доган. Каузата ДПС е завинаги в сърцата ни!„, са заявили от структурите на партията в областта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: