Все още в Плевен има от календарите „Един път живот” в подкрепа на благотворителна кампания

11.01.2016 14:22

kalendar

Все още в Плевен може да бъдат закупени бройки от колекционерските календари „Един път живот”, които се предлагат в подкрепа на едноименната национална кампания, посветена на борбата срещу войната по пътищата.

Кампанията е по идея на Калина Крумова, а партньор по реализирането на целите е Фондация „Безопасни улици от Валя“.

„Един път живот“ е не просто благотворителен календар за 2016 година. Тази кампания има за цел да обедини обществото ни в битката за живота на пътя. Така, както по своему всеки един от участниците в проекта е обединител. Целта ни ще бъде постигната не просто при позитивна промяна в статистиката на убитите и ранените по улиците. Ще считаме мисията си за успешна при регистрирането на ново, различно, отговорно присъствие и отношение на пътя от всеки един участник в движението”, категорични са организаторите на инициативата.

Приходите от продажбата на календарите са предназначени за нови пешеходни пътеки, освежаване на вече съществуващи такива, изграждането на детски площадки за обучение по пътна безопасност.

Всички граждани на Плевен, които желаят да подкрепят каузата за безопасност на пътя, могат да го направят на адрес: Плевен, ул.“Димитър Константинов“ №23, партера, пресцентъра на БТА от 9,30 ч. до 12,30 ч. За допълнителна информация може да се обадите на телефон 064/801-151.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: