Наградиха победителите в конкурс за коледна картичка в Левски /снимки/

08.01.2016 9:25

levski kartichka zagl

Центърът за обществена подкрепа в Левски е наградил победителите в проведения конкурс за изработване на коледни картички, информират от пресцентъра на местната управа. Конкурсът е бил в четири възрастови групи – специална възрастова група – от 3 до 5 години; първа възрастова група – от 6 до 10 години; втора възрастова група – от 11 до 14 години; трета възрастова група – от 15 до 18 години.

Целта на традиционната инициатива на ЦОП – Левски е била да достигне до всички деца от общината, като по този начин се включат и деца от рискови общности. Конкурсът е приключил на 11 декември 2015 г. и в него са се включили над 200 деца не само от община Левски. Комисия е определила победителите в четирите възрастови групи, които са били наградени в навечерието на Коледа.

levski kartichka 2

Ето и отличните творци:

Специална възрастова група – от 3 до 5 години

1 място Магдалена Младенова – 5 год., ОДЗ „Локомотив“ гр. Левски

2 място Георги Зончев – 4 год., ОДЗ „Локомотив“ гр. Левски

3 място Филис Евгениева – 4 год., ЦДГ „Теменуга“ с. Обнова

Поощрителни награди – Йоанна Ангелова – 5 год., ОДЗ „Локомотив“ гр. Левски, Тияна Иванова– 4 год., ОДЗ „Локомотив“ гр. Левски, Николай Петров-4 год., ЦДГ „Люляк“ с. Малчика, Преслав Тодоров- 5 год., ЦДГ „Слънце“ гр. Левски

Първа възрастова група – от 6 до 10 години

1 място Мирослава Атанасова – СОУ „Крум Попов“ гр. Левски

2 място Ния Стефанова – ОУ „Максим Горки“ гр. Левски

3 място Стефани Андреева – ЦДГ „Люляк“ с. Малчика

Поощрителни награди – Анна Григорова – гр. Свищов, Светослава Савова – ОУ „Максим Горки“ гр. Левски, Ивет Серьожева – ОУ “ Христо Ботев“ с. Българене

Втора възрастова група – от 11 до 14 години

1 място Иван Цветанов – с. Медковец, община Монтана

2 място Ася Йосифова –  ОУ “ Христо Ботев“ с. Българене

3 място Ванеса Саидова –  ОУ “ Христо Ботев“ с. Българене

Поощрителни награди – Дора Йорданова – СОУ „Крум Попов“ гр. Левски, Искрен Иванов – СОУ „Крум Попов“ гр. Левски, Рейхан Асенова – ОУ “ Христо Ботев“ с. Българене

Трета възрастова група – от 15 до 18 години

1 място Елена Иванова – ПГСС „Никола Й. Вапцаров“ гр. Левски

2 място Георги Александров – ПГСС „Никола Й. Вапцаров“ гр. Левски

3 място Моника Нинова – ПГСС „Никола Й. Вапцаров“ гр. Левски

За участието си в конкурса всички деца са получили сертификати, а победителите грамоти и подаръци. Призьорите са били поздравени и наградени от специалистите на ЦОП-Левски.

levski kartichka 1

След приключване на конкурса част от картичките са били раздадени на самотни майки, възрастни хора в неравностойно положение, деца и семейства с ниско социално положение и други в навечерието на Коледните празници.

С любезното съдействие на специалистите от ЦОП-Белене, друга част от коледните картички са били изпратени за участие в Коледен базар под надслов „Изработено с ръце и от сърце за вас“, на който събраните средства от щанда на двата Центъра са били дарени за лечението на млада майка от гр. Белене – Ирина Бучева, която е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г.

Снимки: пресцентър Община Левски

levski kartichka

#тагове:

НАЙ-НОВИ: