„Наздраве, 2016-а с…“ директора на ОДЗ „Снежанка“ – Плевен Людмила Гатева

05.01.2016 18:06

В дните около Нова година в поредица от блиц интервюта, обединени под рубриката „Наздраве, 2016-а с…“, „Плевен за Плевен“ ще ви срещне с интересни и популярни хора от Плевенско, мнозина от които разнасят славата на нашия край не само в България, но и по света. С какво ще запомнят изминалата и какво си пожелават през новата година, какво ги вдъхнови и какво разочарова – бъдете с нас и ще разберете!
Ето какво сподели директорът на ОДЗ №7 „Снежанка“ – Плевен Людмила Гатева.

5.01.gateva
1. С какво ще запомните изминалата година в обществен и личен план?
С най-голяма гордост изминалата 2015-а, Европейска година на развитието, ще запомня с провеждането на Осмата Национална научно-практическа конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка – към света на мечтите“ в нашия град Плевен, която беше оценена от участниците от цялата страна като „най-добре организираната конференция с уникален концерт на децата от Плевенска област“.
В личен план ще запомня годината с удостояването ми с Почетното отличие „Неофит Рилски“ от министъра на образованието за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование.
2. Събитието, което ви вдъхнови? Събитието, което ви разочарова?
Събитието, което ме вдъхнови, бе пътуването ми до Санкт Петербург и до Цюрих и разочарованието, когато отново се върнах в България.
3. Накъде върви: светът, България, Вие?
Аз винаги съм вярвала и активно съм участвала в посрещане на предизвикателствата на времето и в провокиране на промяната към по-добро! Работя усилено, в личен и професионален план успявам и искрено се надявам, че ако всеки от нас промени частица от настоящето към по-добро, то тогава ще дадем шанс на света, на България и идващите поколения да бъдат това, за което мечтаят!
4. Какво, защо и на кого не успяхте да кажете? Направете го сега!
През изминалата година съм била винаги близко до всички хора, които са важни за мен и които обичам. На всички успях да кажа колко много ги уважавам и ценя!
5. Какво си пожелавате през 2016 – на себе си, на близките, на града Ви?
Пожеланията ми за новата 2016 година са да е мирна, щедра и успешна за мен, за близките ми и за града ни!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: