Астропрогноза за 2016-та – Рак, Лъв, Дева

01.01.2016 17:46

Suns-Appearance

Като цяло, 2016-та ще бъде много динамична. Онези представители на Зодиака, които успеят да напипат пулса на времето – ще бъдат удовлетворени. Другите, които трудно „хващат крачката“ – ще има за какво да недоволстват.
Новата година ще бъде пъстра, колоритна, вдъхновяваща. Хората на изкуството определено ще се радват на признание и на финансова стабилност.

rak
За Рака – любовна стабилност, пари от туризъм
Любов
Традиционно консервативният Рак ще има импулс в началото на годината да излезе от черупката си. Търсенето на нови предизвикателства и запознанства може да пообогати любовната Ви история.
Пролетта ще донесе стабилност и устойчивост в интимен план. Необвързаните ще търсят по-сериозни и предвидими партньори. Семейните пък отново ще погледнат на съпруга през очите на Купидон.
Здраве
За мнозина от представителите на този воден зодиакален знак не се очертават някакви сериозни проблеми в здравословен план. Внимавайте при работа с режещи и пробивни машини. Възможни са травми на ръцете.
През лятото бъдете внимателни с неохраняемите водоеми. Плуването в непознати води крие сериозни рискове.
Бизнес
Началото на годината е подходящо да стартирате масирана рекламна кампания. Колкото повече шум в медиите, на толкова по-добри дивиденти след това ще може да се надявате.
През втората половина от годината може да вложите усилията си в дейности като доставки за хранителни магазини, да инвестирате в хотели, ресторанти, туризъм и пр.

Като цяло, 2016-та ще бъде много динамична. Онези представители на Зодиака, които успеят да напипат пулса на времето – ще бъдат удовлетворени. Другите, които трудно „хващат крачката“ – ще има за какво да недоволстват.

Новата година ще бъде пъстра, колоритна, вдъхновяваща. Хората на изкуството определено ще се радват на признание и на финансова стабилност.

zl

За Лъва – любовни трофеи, пари от въздуха
Любов
Вие сте всепризнатите крале на любовната игра. Началото и на новата 2016-та ще бъде подобаващо. Няма да бъдете лишени от внимание на човек от противоположния пол. Ще срещате обожание и красиви розови цветчета по пътя си.
Комуникацията с представители и на двата пола ще бъде на ниво през цялата година. Кого ще допуснете по-близо до себе си, ще си зависи единствено и само от Вас самите.
Здраве
Не се очертават някакви сериозни здравословни проблеми на хоризонта. Ако обаче не подбирате партньорите в леглото, може да си имате вземане-даване впоследствие с доктора по кожно-венерически болести.
През втората половина на годината у мнозина представители на този огнен знак напрежението ще взима връх. Това ще ви прави по-избухливи и нервни. Не са изключени мигренозни пристъпи.
Бизнес
Честно казано, с каквото и да се захванете – ще ви върви. Парите ще валят около вас. Единствения проблем може да дойде от хората, които паразитират около вас /да не се окаже, че те харчат повече, отколкото изкарвате/.
Благодарение на харизматичното Ви излъчване и лекотата на общуване – вратите ще се отварят пред Вас /преди още да сте казали: „Сезам, отвори се!/. Не се страхувайте да отстоявате правото си, пък защо не и да предоговаряте заплащането за положения труд.

zd
Девите – агресивни в любовта, печеливши в спа-услугите
Любов
Традиционно скромните Деви, в началото на годината ще излязат от обичайното си амплоа. Те ще бъдат тези, които активно заявяват своите интимни предпочитания. В случай на отказ, дори може да станат леко агресивни.
Необвързаните ще имат шанса през тази година да намерят своя партньор, с който да изградят общ дом и семейство.
Здраве
Опасности от наранявания поради невнимание. Пазете се от агресивни хора и конфликтни ситуации – възможно е да пострадате. Извънбрачните забежки може също да ви вкарат в доста неприятни ситуации – включително заплахи за здравето и живота с хладно и огнестрелно оръжие.
Препоръчително е да избягвате екстремните спортове в началото на годината. Възможни са травми на главата.
Бизнес
Печеливши за мнозина представители на този земен зодиакален знак са заниманията с изкуства, естетична хирургия, спа, уелнес, предмети на лукса.
Ако отдавна Ви се е искало да започнете нещо ново, нещо свое – сега е момента. През цялата година имате шанс да стартирате собствен бизнес, в който вие определяте правилата. Дали си заслужава? Отговорете си сами!
АДАМО

#тагове:

НАЙ-НОВИ: