И в Плевен може да си закупите календар „Един път живот” в подкрепа на благотворителна кауза

22.12.2015 8:59

kalendar

И в Плевен може да си закупите от луксозните календари „Един път живот”, които се предлагат в подкрепа на кампанията за намаляване жертвите на пътно-транспортни произшествия в България. Каузата е подета от фондация „Безопасни улици от Валя”.

Първи да закупят от календарите, всеки на цена само от 10 лв., вчера имаха възможността общинските съветници на Плевен. Идеята за календара е Калина Крумова, а в каузата са се включили известни българи от различни сфери на изкуството, спорта, културата.

Със събраните средства ще бъдат изграждани пешеходни пътеки край училища и детски градини, освежавани вече съществуващи такива, ще се направят и детски площадки за обучение по пътна безопасност.

Ако искате да подкрепите каузата на „Безопасни улици от Валя”, може да си закупите календар до 28 декември, включително, от пресклуба на БТА в Плевен, ул. „Димитър Константинов” 23, сградата на Регионален инспекторат по образованието – Плевен /бившият ресторант Лъвчето/. Офисът ще бъде отворен всеки ден от 9,30 до 12,30 часа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: