Силен интерес към приемния ден на депутата от ГЕРБ Владислав Николов и съветници в Плевен

14.12.2015 13:20

gerb vlado

Силен интерес от страна на гражданите е предизвикал поредният приемен ден на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов днес, информират от пресцентъра на партията в Плевен. На срещата са присъствали и Йордан Георгиев, Христослав Михайлов, Пенчо Дреновски и Цветомир Генчев – общински съветници от групата на ГЕРБ в настоящия местен парламент на Плевен.

Най-често поставяните въпроси са били свързани с безработицата и нуждата от икономическа и социална стабилност в Плевенска община.

„Тежко е когато пред мен застават хора инвалиди, хора с висше образование, хора, които искат да работят, но за съжаление няма къде. И всички те идват при нас едва ли не като последна инстанция, натоварени с очаквания и надежди.”, коментира след поредната среща с граждани народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

gerb vlado 1

„За мен това е огромна отговорност и влагам цялата си енергия в усилията си помогна в тегобите, да откликна на тези чисто човешки молби, които в много от случаите касаят дори оцеляването”, допълва Николов.

Снимки: пресцентър ГЕРБ-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: