„Автотехника“ стана част от световната програма Das WeltAuto за Плевен и региона

11.12.2015 17:30

Днес в Плевен,  в продажбено-сервизния комплекс на Volkswagen, намиращ се на ул.”Сторгозия” №193, се сътоя официалното представяне на марката „Das WeltAuto“ – международна марка на концерна Volkswagen AG. Това стана в присъствието на мениджъра на бранда „Порше БГ” ЕООД – Ивайло Кирков и управителя на „Автотехника” ЕООД, официален дилър на Volkswagen за региона – Пламен Маринов. „Автотехника” – Плевен е шестият в страната дилър, който ще предлага новата услуга, а Даниел Лаков е специалистът, който ще посреща всички клиенти, желаещи да закупят ползвани немски автомобили.

a3
За почти всеки българин преживяването по намиране на употребяван автомобил е свързано с дълго обикаляне по автокъщите за автомобили втора ръка и покупка на добре изглеждащо возило, лъснато и с мирис на „Ела и ме вземи”. Това, което обаче се случва в действителност е, че нерядко той започва да дава дефекти още на следващия ден. Новият собственик няма гаранция, че километражът не е манипулиран и твърде често след „изгодната сделка“ му се налага да плати цената повторно, но в сервиза.

a2
Решение на цялото това приключение предлага новата марка в портфолиото на фирма „Автотехника“ – Das WeltAuto. Това е вече утвърденият в световен мащаб бранд на концерна Фолксваген, който предлага на клиентите сертифицирани употребявани автомобили с доказан произход и история, в отлично техническо състояние, външен вид и на атрактивна цена. С Das WeltAuto официалният представител на „Фолксваген“ за Северозападна България не просто разширява гамата на услугите си, а продължава традициите на фирмата да предоставя на шофьорите качество и сигурност, въвеждайки абсолютна прозрачност и при продажбата на употребявани автомобили.

a1
Автомобилите, предлагани по програмата, са с пълна сервизна история – от момента на производството до покупката им от новия й собственик. Преди да стане част от Das WeltAuto автомобилът е преминал през обширни технически тестове. Изследвано е, както техническото, така и визуалното му състояние – механична и електрическа зона, двигател, скоростна кутия, интериор, екстериор, гуми и джанти. Откритите слабости са отстранени от квалифицирани специалисти.
Също така преди покупката потенциалният клиент може да разчита на тестово шофиране на желания от него автомобил, така че сам да се увери в състоянието му.

a4
Автомобилите, които се предлагат чрез Das WeltAuto са не само от гамата на „Фолксваген“, а включват модели от всички марки. Те се продават с гаранция от минимум 6 месеца или 10 000 км пробег, която е безплатна за клиента. В случай на евентуална авария собствениците получават пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.
Друга включена услуга в проекта, която предлагат от „Автотехника“, е обратното изкупуване и замяната на сегашния автомобил при закупуване на нов или употребяван автомобил.
Автомобилите могат да бъдат финансирани от Порше Лизинг. Фирмата предлага едно от най-добрите предложения в България относно съотношението възраст на автомобила и срок на финансиране – до 9 години общо. Програмата Сервиз 4+ предоставя финансово разумни и качествени услуги за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi.
Още за Das WeltAuto може да се прочете в уебсайта dasweltauto.bg, където право да публикуват свои обяви имат само оторизираните дилъри на марките Audi и Volkswagen в България.
И не забравяйте – винаги можете да си купите употребяван автомобил в гаранция. Така Вие имате нужното спокойствие за Вас и защита на вашия автомобил!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: