СОУ „Д-р Петър Берон”- Червен бряг с приз „Училище за пример 2015”

08.12.2015 16:33

c2

На 3 декември в Троян се проведе Общо събрание на „Асоциацията на Кеймбридж училищата в България“, на което присъстваха над 100 представители на училищата-членове на Сдружението от цяла България, сред които и три училища от Плевенска област.
Бяха наградени членове на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, показали през годината особена активност в дейностите на организацията.

c1
Годишните награди продължават да се утвърждават като много желано и оспорвано отличие, което всяка година привлича много амбиции и емоции. Бяха раздадени призове и сертификати в следните категории – „Най-успешно сътрудничество”, „Най-добро представяне на състезанието по английски език”, „Училище за пример” и „Най-активно училище сред новите членове”. Сред отличените беше и СОУ „Д-р Петър Берон” гр. Червен бряг с приз „Училище за пример 2015”. В тържествената вечер г-н Емил Горанов – директор на училището, беше удостоен със Сертификат и купа, а училището получи дарение под формата на специализирана литература на стойност 1000,00 лв.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: