Новият зам.-кмет арх. Невяна Иванчева бе представена официално днес

07.12.2015 16:45

7.12.ivancheva

Новият заместник-кмет на Община Плевен с ресор териториално развитие и градоустройство – арх. Невяна Иванчева, бе официално представен на днешния брифинг в Община Плевен. Както писахме, арх. Иванчева е завършила ВИАС – София. Работила е в Проектантска организация – Плевен, ЕАД „Плевен проект”, като главен специалист ТСУ в Община Плевен. Впоследствие е имала свободна проектантска практика. Два мандата – от 2001 до 2007 г., е председател на Съюза на архитектите в България – Плевен. Общински съветник в мандата 2003 – 2007 г. От 2012 г. досега е била главен архитект в Община Свищов.
Кметът Георг Спартански определи арх. Невяна Иванчева като отличен специалист и доказан професионалист. Разчитам на нейните качества и опит на 100%, заяви категорично той, припомняйки, че кандидатурата на арх. Иванчева е била предложена от Строителната камара.
Като най-важни задачи пред себе си арх. Невяна Иванчева открои приключването на проектите по ОП „Регионално развитие“ с минимум санкции, както и Общия устройствен план на град Плевен и общината. Също така, сред акцентите в бъдещата й дейност бяха изтъкнатите и строителните работи, свързани с програмата за енергийна ефективност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: