Търсят се дарители за два неизпълнени списъка на операция „Плюшено мече” в Плевенско

06.12.2015 17:13

koleden podarak

В още само два списъка има неизпълнени заявки за Коледа в рамките на благотворителната инициатива Операция „Плюшено мече”, която превзе предпразнично социалната мрежа Фейсбук.

Търсят се дарители за общи продукти – почистващи и миещи препарати, спални юргани, одеала, пелени за възрастни и други за необходими за ежедневието неща за Центъра за настаняване от семеен тип в Червен бряг, жк. „Победа” 2.

За защитеното жилище в Червен бряг на ул. „Ал. Стамболийски” се очакват дарители за климатик, може и използван, и покривки за диваните в дневната.

Подробности около това как да се включите, макар и на финала, на операция „Плюшено мече” и къде да изпратите закупените продукти, може да научите ТУК.

Подаръците трябва да бъдат закупени и предадени най-късно до 11 декември.

Операция „Плюшено Мече“ е доброволческа инициатива, която е стартирала преди 8 години с един дом за деца в неравностойно положение в град Бургас. Това е българската работилници на Дядо Коледа, казват нейните създатели.

Всяка година при началото на инициативата екипът на „Плюшено Мече“ публикува списъци с деца от домове и техните най-желани подаръци за Коледа. Един дарител избира едно дете и публикува коментар с номера и името на детето под списъка и така, докато всяко дете има дарител.

Всеки дарител купува съответния подаръкподаръците са само НОВИ.

Опакова го прилежно и красиво, надписва го и го изпраща или оставя лично в най-близкия пункт за събиране на подаръци преди крайния срок за съответния град/дом.

В уговорена дата доброволци посещават дома или центъра и правят Коледа незабравима за десетки деца и младежи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: