Младежите от защитено жилище в Червен бряг също чакат дарителите си от операция „Плюшено мече”

02.12.2015 17:43

santa-claus

Броени дни до финала на благотворителната инициатива Операция „Плюшено мече” в нея са включени и младежите от Защитеното жилище в град Червен бряг на ул. „Александър Стамболийски” 7.

Те се нуждаят от дрехи, обувки, козметика, перилни и почистващи препарати. Подробности за всеки младеж и какво точно трябва да се закупи можете да намерите в списъка ТУК. Във фейсбукстраницата на Операция „Плюшено мече” за регион Плевен са качени и телефоните за връзка с две жени от жилището.

Събирането на подаръците става в Търговски център“ Макси“- Плевен на ул.“Цар Борис III“ № 12.

Подаръците трябва да бъдат закупени и предадени най-късно до 11 декември.

Операция „Плюшено Мече“ е доброволческа инициатива, която е стартирала преди 8 години с един дом за деца в неравностойно положение в град Бургас. Това е българската работилници на Дядо Коледа, казват нейните създатели.

Всяка година при началото на инициативата екипът на „Плюшено Мече“ публикува списъци с деца от домове и техните най-желани подаръци за Коледа. Един дарител избира едно дете и публикува коментар с номера и името на детето под списъка и така, докато всяко дете има дарител.

Всеки дарител купува съответния подаръкподаръците са само НОВИ.

Опакова го прилежно и красиво, надписва го и го изпраща или оставя лично в най-близкия пункт за събиране на подаръци преди крайния срок за съответния град/дом.

В уговорена дата доброволци посещават дома или центъра и правят Коледа незабравима за десетки деца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: