Кампанията Movember в Плевен продължава с караоке парти тази вечер

24.11.2015 8:31

movember karaoke

Кампанията Movember в Плевен продължава с караоке парти тази вечер. То ще започне в 22,30 часа в клуб UNDERGROUND. Организаторите от плевенския клон на Асоциацията на студентите медици в България /АСМБ/ обещават много забавления и награди.

Ще припомним, че кампанията Movember в Плевен протече с раздаване на информационни брошури от студентите-медици и покана от тяхна страна всеки спрял се гражданин да си направи снимка във веселата рамка с мустаци.

studenti-move-1

 

По време на Movember в Плевен се предлагаше и възможност за безплатни урологични прегледи в клиника „Уромед”. Има още две дати за тях 26 и 28 ноември от 10 до 13 часа. Нужно е предварително записване, което става на регистратурата, но и без час пациенти няма да бъдат връщани.

Кампанията Movember се провежда в световен мащаб като целта й е да се информират мъжете за опасностите, свързани с тяхното здраве – рак на тестисите и рак на простатата, както и с възможностите за превенция, свързана с прегледи при специалисти.

По данни на Световната здравна организация честотата на заболявания на простатата в Европа се увеличава през последните години, особено при мъжете между 60 и 80 години.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: