„Кулинарно междучасие” проведоха в НУ „Христо Ботев“ – Левски
Днес в НУ „Христо Ботев” – Левски кулинарните вдъхновения на деца и родители превърнаха в празник междучасието по програма Джуниър Ачийвмънт в Световната седмица по предприемачество. Директорът Валентина Дженева посрещна с радост гостите: главен експерт „Образование, култура и спорт” Петя Чолакова, родители и учители.
В салона на училището, превърнат в кулинарен базар, всички имаха удоволствието да се порадват и да опитат от кулинарните предизвикателства приготвени от децата и родителите. Дарка Иванова, сладкар- предприемач, демонстрира с помощта на децата как се приготвя и украсява най-голямото кулинарно изкушение – торта. Със събраните средства от кулинарния базар децата ще си направят хубав коледен празник.
Всички получиха сертификати за участие в Световната седмица по предприемачество. НУ „Христо Ботев” – Левски работи от три години по програма Джуниър Ачийвмънт. В децата се възпитават практичност и умения, които ще им бъдат полезни в живота.
НАЙ-НОВИ:
- Децата от ДГ “Снежанка” участваха в празник на Българската армия в Плевен
- Златен медал за Кристиан Петров от Арт школа „Колорит“ от Международния конкурс „Космическо изкуство 2024“
- 800 участници в 10-ти Фолклорен Фестивал ”Гергьовски люлки” в град Левски – фото-галерия
- Плевенчаните Ани и Венелин Георгиеви с трети места от международен фестивал в Израел
- Великденско настроение завладя село Асеновци - снимки
- НССБ с дарение за училището в плевенското село Мечка
- Читалищата в община Червен бряг и ФК "Хайде на хорото" възродиха българските традиции - снимки
- Лечение с музика? Музикотерапия – какво представлява и как ни помага?
- Защо студентските бригади са най-доброто нещо за придобиване на нови умения у един студент?
- Община Кнежа зарадва 450 социално слаби и възрастни хора с великденски козунак