„Кулинарно междучасие” проведоха в НУ „Христо Ботев“ – Левски

20.11.2015 14:28

20.11.levski1

Днес в НУ „Христо Ботев” – Левски кулинарните вдъхновения на деца и родители превърнаха в празник междучасието по програма Джуниър Ачийвмънт в Световната седмица по предприемачество. Директорът Валентина Дженева посрещна с радост гостите: главен експерт „Образование, култура и спорт” Петя Чолакова, родители и учители.

20.11.levski2
В салона на училището, превърнат в кулинарен базар, всички имаха удоволствието да се порадват и да опитат от кулинарните предизвикателства приготвени от децата и родителите. Дарка Иванова, сладкар- предприемач, демонстрира с помощта на децата как се приготвя и украсява най-голямото кулинарно изкушение – торта. Със събраните средства от кулинарния базар децата ще си направят хубав коледен празник.
Всички получиха сертификати за участие в Световната седмица по предприемачество. НУ „Христо Ботев” – Левски работи от три години по програма Джуниър Ачийвмънт. В децата се възпитават практичност и умения, които ще им бъдат полезни в живота.

20.11.levski3

 

20.11.levski4

 

20.11.levski5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: