Борислав Станимиров положи клетва за кмет на община Долни Дъбник за трети път

09.11.2015 12:58

stanimirov kletva 1

На тържествена церемония днес в присъствието на заместник-областния управител на Плевен арх. Бойко Балтаков,  клетва са положили встъпващият в своя трети мандат като кмет на Община Долни Дъбник Борислав Станимиров, кметовете на населени места и общинските съветници. Това информират от местната управа в Долни Дъбник.

Сред официалните гости на събитието са били Венцислав Върбанов, бивш министър на земеделието и депутат, Калин Поповски – председател на Областното ръководство на ВМРО, Галина Станимирова – директор на НОИ, представители на Областна администрация, Общинска избирателна комисия-Долни Дъбник, Общинска администрация-Долни Дъбник и граждани.

stanimirov kletva

След тържественото полагане на клетвата, прочетена от заместник арх. Бойко Балтаков, и подписване на клетвените листове, председателството на първото заседание на новия Общински съвет е било поето от най-възрастният общински съветник – Иван Бенчев, избран от листата на местна коалиция „Заедно за Община Долни Дъбник”.

Две са били направените предложения за председател на местния парламент – за Маргарита Стойчева от БСП и Ивайло Христов от ВМРО.

И в този мандат след проведено тайно гласуване с подкрепата на 10 общински съветника от 17, Маргарита Стойчева е избрана за председател на Общински съвет – град Долни Дъбник.

Снимки: Община Долни Дъбник

#тагове:

НАЙ-НОВИ: