Спартански с първа инициатива като кмет – да се спре облепването на града с предизборни плакати

03.11.2015 13:24

5.09.plakati

Своята първа идея, която смята да реализира като кмет на община Плевен разкри днес на брифинг в пресклуба на БТА Георг Спартански. Тя е свързана с това да бъде ограничено облепването на града с предизборни плакати и материали. Спартански обясни, че може да бъдат поставени на различни места в града подвижни стени, тип пано, на които да се предоставя място за всяка партия или коалиция да поставя своите плакати. Ще има санкции за всички, които ще лепят плакати по стълбове, огради и други нерегламентирани места.

След финала на предизборните кампании тези пана ще бъдат прибирани и така до следващия вот. Спартански коментира, че това ще е и по-евтин вариант за партиите, които биха спестили пари от печатане на плакати.

В този дух е и последната инициатива, която предприема предизборният щаб на МК „Плевен може – Плевен побеждава”. От вчера е започнало почистването на града от предизборни материали като целта е до края на седмицата това да приключи. Покана е отправена и към други политически сили в Плевен.

Снимка: архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: