Васил Антонов: БСП – Плевен обърна гръб на младите лидери

03.11.2015 15:18

3.11.antonov

Резултатът, който БСП постигна в Плевен на местните избори, е крайно неудовлетворителен за нас, заяви на пресконференция днес депутатът Васил Антонов. По думите му, при формирането на листата и определянето на кандидатурата за кмет са се представяли „прости сборове“, достигащи до 16 000 гласа за кандидата на партията. Сами разбирате, че ако действително ги бяхме взели, можеше да спечелим още на първи тур, отбеляза народният представител. Също така, Антонов посочи, че предварителните очаквания са били за 12 съветници, а в крайна сметка БСП има едва пет.
Не на последно място по важност той изтъкна и факта, че в листата не са били включени млади лидери в това число и областният младежки председател на БСП (бел. ред Стефан Бурджев). „И то при положение, че листата не бе попълнена – вътре бяха 39 човека. В крайна сметка се получи така, че видях за първи път три четвърти от хората в листата на сцената на Театъра при откриването на кампанията ни“, разкри Васил Антонов.
Чрез медиите депутатът посъветва партийното ръководство, ако провежда консултации по отношение реализирането на кадри, да залага основно на младите хора. Днес те бяха загърбени, но утре ще са бъдещето на Плевен, категоричен бе Васил Антонов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: