Цветан Цветанов и кметът на Казанлък заявиха своята подкрепа за проф. Димитър Стойков

30.10.2015 16:55

gerb podkrepa

Цветан Цветанов, зам.председател на ПП ГЕРБ и кметът на Казанлък Галина Стоянова заявиха днес своята подкрепа за проф.д-р Димитър Стойков, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Плевен за втори мандат.

„За нас е изключително важно да продължи това, което започна проф. Стойков през неговия 4-годишен мандат, това, което успя да промени и очерта като реална перспектива за плевенчани”, категоричен бе Цветан Цветанов. Той посочи, че след 12-годишно ретроградно управление, Плевен едва ли има нужда от връщане на старото статукво. „Плевен се нуждае от иновативно мислене, да има достатъчно реални политики, които да достигат до хората.”, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

cvetanov stojkov

„Аз съм убеден, че по-важно е днес да говорим за по-висока избирателна активност, защото за нас е изключително важно от високата избирателна активност да бъде избран проф. Стойков с по-широка обществена подкрепа, което ще му даде възможност да продължи започнатото и да довърши това, което е поел като ангажимент”, добави още Цветан Цветанов. Той благодари на политическите формации, които вече заявиха своята подкрепа за проф.Стойков.

„Тук съм, за да подкрепя проф.Стойков и да заявя, че отборът от кметове от ГЕРБ сме много сплотени от желанието да променяме нашите градове, нашите общини към по-добро и видимите резултати да продължават за нашето население”, каза и кметът на Казанлък, Галина Стоянова, избрана още на първи тур с резултат от 70%.

„Подкрепата на Цветан Цветанов и на г-жа Стоянова е изключително важна за мен”, подчерта проф.д-р Димитър Стойков. И добави: „Ние предлагаме нещо различно на плевенчани с промяната, която започна още преди 4 години. Промяната започна с разкриването на новите работни места, с големите инвестиции, които са факт, с големите проекти, които преобразиха града, центъра, транспорта. Ние продължаваме да работим.”

Плевенчани да излязат и да гласуват в неделя, защото този избор е съдбоносен за нашия град”, призова проф.д-р Димитър Стойков.

„Плевен може с ГЕРБ, Плевен побеждава с ГЕРБ и очертава устойчивото управление за видими резултати, които могат да станат с ГЕРБ”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: