НФСБ призова за подкрепа на кандидатурата на проф.Стойков за кмет на Плевен

29.10.2015 15:26

nfsb

НФСБ в Плевен подкрепя кандидатурата на проф.д-р Димитър Стойков за втори мандат за кмет на Плевен, издигнат от ГЕРБ.

Това заяви днес в пресклуба на БТА Николай Маринов, лидер на НФСБ в Плевен като призова в неделя на балотажа симпатизантите и членовете на партията да гласуват за проф.Стойков.

Маринов посочи,  че решението е взето от местната структура и съгласувано с централата на НФСБ. Той коментира, че въпреки забележките, които имат към 4-годишното управление на екипа на проф.Стойков, са направени и много положителни за града и общината неща като обновения площад, новия тролейбусен транспорт, инвестициите и т.н.

Николай Маринов добави, че от НФСБ в Плевен са разгледали програмата на кандидата на ГЕРБ и са преценили, че в нея са заложени проекти и нови инвестиции – 400 млн.лв. за инвестициите по европейски проекти, които да се реализират в следващите 4 години и много други.

От НФСБ обаче заявиха, че ще представят на ГЕРБ и своя програма с приоритети в управлението на Плевен, които ще настояват да бъдат изпълнени. Нашата подкрепа е изцяло обвързана с бъдещите действия на бъдещия кмет и бъдещото общинско управление, посочиха от НФСБ.

Плевенчани да излязат и да гласуват в неделя като подкрепят управляващата партия, да й се даде шанс през втория мандат да отстрани пропуските, които са допуснати през първия, призоваха Николай Маринов и Румен Иванов от НФСБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: