Руската диаспора в Плевен подкрепи проф. Димитър Стойков

16.10.2015 13:50

ruskogovoriastite v pleven  3

Ние заставаме зад вас, проф. Стойков и категорично заявяваме нашата подкрепа. Слушахме с интерес вашето експозе за направеното за четири години и ви симпатизираме. Само факти, факти и факти. Няма празни приказки и празни обещания. Очаровани сме от размаха на вашите действия, на енергията, която имате. Продължавайте да работите със същия ентусиазъм.“, това заяви Любов Македонска представител на групата на рускоговорящите в Плевен.

ruskogovoriastite v pleven  1

Повече от близки са връзките ни и това е възможност за нас в тези сериозни времена да поставим една нова гъвкава принципна основа на съвместните ни културно-исторически връзки. С присъщата емоционалност и чувствителност на руската душа на срещата бяха споделени идеи са фестивал на народното творчество и възраждането на добрите традиции. Верни на максимата, че приятелството е преди всичко личен избор и винаги има повод за празник участниците в срещата си пожелаха проф. Стойков да им честити Новата 2016 година пред Общината в качеството си на кмет.

„Винаги съм смятала, че човек,  който има сърце и душа, който всяка сутрин спасява човешки животи, а не защитава престъпници в съдебната зала, е способен да управлява Плевен.“, добави още рускинята с патриотична фамилия Македонска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ruskogovoriastite v pleven  2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: