Цветан Антов: На 25-ти октомври да гласуваме за възраждането на Плевен

14.10.2015 13:52

14.10.abv

На 25 октомври да гласуваме за възраждането на Плевен и за връщане на достойнството на града ни. Това апелира днес на брифинг в пресклуба на БТА кандидатът за кмет на община Плевен от АБВ, Цветан Антов.

Заедно със зам.-председателя на партията Румен Петков направиха анализ на предизборната кампания до момента и акцентираха върху основните проблемите на Плевен и общината, които трябва да бъдат решени в най-скоро време.

Според Цветан Антов разкриването на работни места е сред най-значимите проблеми на града ни, на който трябва да се намери решение, ако искаме да спрем тенденцията младите хора да напускат Плевен и да търсят своето бъдеще в други градове на страната и в чужбина. „Нашата политическа партия е с убеждението, че трябва да се работи в посока усвояване на средства по европейски проекти, за да се подобри инфраструктурата на града, което да привлече повече чужди инвеститори”, коментира кандидатът за кмет на Плевен от АБВ.

Антов подчерта още, че трябва да се работи и за това Плевен да се рекламира и популяризира, за да се привличат повече туристи. По отношение на предизборната кампания Цветан Антов заяви, че тя тече нормално с изключение на надлепването на плакати, което правят някои от партиите.

„Градът ни в последните 10 години беше изваден от националния културен афиш на страната. Това обезсърчава възпитаниците на музикалната гимназия и хората, които имат свои стремежи за реализация в тази сфера. Плевен не остана и в спортния календар на България. Единственият ни отбор, който е в първа група, грубо казано, е баскетболният ни тим. Няма как да създадем атмосфера пред плевенските деца да искат да живеят и да се развиват тук.”, добави Румен Петков. Той акцентира и върху занемарените отношения с побратимените на Плевен градове.

„Всички ние, плевналии, трябва да си дадем сметка какво избираме на 25-ти – избираме тенденцията на обезлюдяване или избираме нова енергия, потенциала, ресурса. Този избор е изключително важен”, подчерта още Румен Петков. Той добави, че АБВ не участва в тапицирането на града, провежда съвсем умерена пропаганда, целяща да представи кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници и номера на бюлетината – 21.   

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: