Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ – Плевен с амбициозна програма за управлението на общината!

14.10.2015 12:10

rusi1

1. Сигурност на гражданите – защита на живота, здравето и собствеността.
Безкомпромисна борба с битовата престъпност. Пресичане на посегателствата над частни земеделски стопанства и земеделски кооперации в селищата на община Плевен.
2. Цялостен граждански контрол върху дейността на общинската администрация, осигуряване на облекчен достъп и ясен регламент при придвижване на документи от граждани – молби, заявления, сигнали, жалби и др. Въвеждане на електронен администратор.
3. Поставяне на здрава основа за икономическо развитие на Плевен и общината и създаване на свободна икономическа зона.
4. Стимулиране на зеленчукопроизводството в региона и създаване на съвременно плодово-зеленчуково хранилище и откриване на борса.
5. Подпомагане на малките и средни земеделски производители в процеса им на усвояване на средствата от структурните фондове на ЕС.
6. Привличане на инвестиции в града и региона с цел изграждане на нови производства.

rusi2
7. Пълна прозрачност при обществените поръчки и строг контрол върху дейността на общинските фирми.
8. Превръщане на Плевен в конгресен и панаирен център и изграждане на многофункционален комплекс в района на новостроящата се спортна зала.
9. Поддържане и опознаване на исторически и архитектурни паметници в региона. Въвеждане на т.нар. медицински туризъм като приоритет в бъдещия мандат.
10. Запазване на културните традиции в Плевен – ясен регламент на Лауреатски дни „Катя Попова“, възстановяване на Европейския фестивал за театрално-куклено изкуство „Хора и кукли“, поддържане паметниците на признателността.
11. Изграждане и възстановяване на спортните съоръжения и подпомагане на масовия спорт.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: