Градоначалник с голямо сърце

14.10.2015 14:01

14.10. gerb sresta diabetizi 1

Община Плевен отделя над 2 млн. лева годишно за социални услуги. С решение на Общински съвет близо 80 000 лева се предоставят на хора със здравословни и социални проблеми.

Ние заявяваме своята подкрепа, проф. Стойков. В книжката, в която е представено направеното за четири години, виждаме много. Благодарим ви. За първи път от години виждам подобно нещо. Подредено по проекти и по сфери. Впечатлени сме и от мащаба на вашите действия. И то само за четири години.“, каза при срещата си с проф. Стойков Мариана Пироева от асоциация „Диабет“ в Плевен.

Фактите са пред жителите на Плевен, като пилони на сътворението. Учудени сме колко неподготвени и празнословни са другите кандидати. Всички те са били 20 години във властта не са направили нищо, а сега претендират за кметския стол, реагираха откровено хората на срещата. В отговор проф. Димитър Стойков бе конкретен: “Предстои реконструирането на сградата на бившето училище „Марин  Дринов“ в единен социален център. В него ще се предоставят всички социални услуги, като целта е комплексно обслужване на нуждаещите се. Община Плевен се грижи и за асоциация „Диабет“- без излишен патос каза кандидатът за кмет на община Плевен от ПП ГЕРБ.

На срещата присъства и доц. д-р Катя Тодорова, началник на клиниката по ендокринология и обмяна на веществата в Плевен, която каза накратко: “Повече от кмет виждам в лицето на проф. Стойков и то е човечност и съпричастност. По този начин тази специална група хора в Плевен даде днес своята изцяло морална подкрепа за градоначалника лечител с голямо сърце”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: