УМБАЛ–Плевен със съболезнователен адрес по повод кончината на доц.д-р Десислава Статева

11.10.2015 8:31

stateva

Ръководството и служителите на УМБАЛ „Д-р Георги Странски” ЕАД , както и лично Изпълнителният директор доц. д-р Цветан Луканов, д.м., изказват най-искрени съболезнования на семейството и близките на доц. д-р Десислава Статева, д.м., която трагично загина в тежката катастрофа в тунела на Витиня.

Изразяваме почит и преклонение за добротата, любовта й към хората, и  пред професионализма й на офталмолог, който всеки ден доказваше. Една смърт, която винаги идва неканена, но в случаи като този тя направо ни връхлетя и ограби като отне от нас колега, близък и приятел, един живот пълен с идеи дал толкова много на Клиниката по очни болести. Отиде си един усмихнат и позитивен Човек, прекрасна и лъчезарна Жена!

2001 г. завършва медицина в МУ-Плевен и на 36-годишна възраст става Доцент. Член на Съюза на очните лекари в България, Българско дружество по офталмология, Американската академия по офталмология (AAO), Европейската асоциация на катаракталните и рефрактивни хирурзи (ESCRS), Избрана за Лекар на годината 2010г, участник в много научни прояви в страната и чужбина, притежател на множество сертификати…

С дарбата си да помага доц. д-р Статева остави следа в живота на много пациенти и свои колеги. Делото й бе белязано от искрата на съзиданието и заслужено спечели уважението на медицинската общност.

Поклон пред паметта и всеотдайността на лекаря, чийто талант и иновации остават завинаги в сърцата на своите пациенти, колеги и близки!

Приемете нашето съчувствие, огромна загуба и съпричастност към скръбта и болката на цялото семейство.

Дълбок поклон пред светлата й памет!

От редакцията на „Плевен за Плевен” изразяваме своите съболезнования към семейството и близките на доц.д-р Статева! 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: