Плевенчанин се жалва от разкопана от ВиК улица в село Беглеж

05.10.2015 10:42

vik 1

„Става въпрос за поредното безобразие от ВиК-Плевен. За трети пореден път, пред къщата на дядо ми в село Беглеж, община Плевен бива брутално разкопано. Предните два пъти не съм подавал жалба, но този път, наглостта на ВиК минава всякакви граници. Дори да са копани археологически разкопки за динозаври, оставянето на такава поразия е необоснована и опасна”. Така започва писмото си до „Плевен за Плевен” нашият читател Златин Георгиев. Става въпрос за ул. „Цоньо Матев“ No 4-6.

Той посочва, че след като е разкопан пътят към къщата на дядо му, от ВиК-Плевен не са предприели никакви действия, за да го възстановят.

Дядо ми е трудно подвижен човек, който ползва автомобил за да успява да си взима хранителни и медицински продукти. Тази сутрин /бел.ред. неделя, 4 октомври/ едвам е успял да излезе от калта и ми показа снимките. Представете си, ако на мястото завали един дъжд? Този човек остава отцепен от хранителни и медицински нужди. Разкопаването и оставянето на огромна маса пръст за трети път е повече от безобразно и желая бързо и адекватно реагиране към проблема, защото при евентуален дъжд, този човек ще остане изолиран”, посочва още в сигнала си до „Плевен за Плевен” Златин Георгиев. И добавя, че предишните два пъти дядо му сам е почистил калта от пътя, за да може да стига до имота си.

vik

Ние потърсихме днес за становище по проблема и ВиК-Плевен. От там заявиха, че такъв сигнал е подаден и до тях. Разкопаването се е наложило заради възникнала авария в края на миналата седмица. Още тази сутрин на мястото са изпратени екип и техника на дружеството, за да бъдат продължени възстановителните дейности.

 Снимки: личен архив

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: