Проф.д-р Димитър Стойков: Продължаваме напред с нови инвестиции и работни места в Плевен

02.10.2015 20:21

2.10.kmet

ПП ГЕРБ откри със среща-концерт своята предизборна кампания в Плевен тази вечер. Това стана на площада пред Драматично-куклен театър „Иван Радоев”, където се бяха събрали стотици плевенчани.

За да заявят своята подкрепа към кандидата за кмет за втори мандат на община Плевен от ГЕРБ проф.д-р Димитър Стойков, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места, както и към кандидатите за кметове на останалите общини в областта, тук бяха председателят на Народното събрание Цецка Цачева и Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ.  

В обръщението си към събралите се плевенчани проф.д-р Димитър Стойков подчерта направеното до тук за изминалите 4 години, в които ГЕРБ управлява в община Плевен. Усвоени са над 150 млн.лв. по европейски програми, Плевен има нов площад, разкрити са над 2100 работни места и т.н. „Продължаваме и ще имаме най-красивия пеещ фонтан, нови четири тролейбусни линии, които ще бъдат факт до края на месеца, ново депо за отпадъци, нови игрища, детски площадки, ремонт на бул. „Г.Кочев”, нова ул. „София” и още много”, категоричен бе кандидатът за кмет за втори мандат от ГЕРБ.

„Амбицията ни през новия мандат е да влезнем с летящ старт, да не  гоним последния влак, както беше с проекта за депото и водния цикъл”, добави проф.д-р Стойков. Той заяви, че вече има осигурени 47 млн. лв. за Плевен, догодина започва ремонт на театъра, на пл. „Ст. Стамболов”, а водните огледала ще са нещо невиждано и ново.

Проф.д-р Стойков призова плевенчани да дадат своя глас не само за кандидата на кмет от ГЕРБ, но и за листата с общински съветници. „На 25-ти октомври за десети път точно в десетката – 10 за кмет, 10 за общински съветници, 10 за кметове на населени места”, призова проф.д-р Димитър Стойков.

cacheva

Новия Плевен вече е факт, ние гражданите се радваме на обновен площад, модерен транспорт, на зелени кътчета и какво ли още не. За да видим още по-видими резултати за Плевен на нас ни е нужен следващия мандат”, заяви Цецка Цачева. „Победа на 25-и октомври с номер 10”, призова председателят на Парламента.

„Нека на националния референдум да подкрепим възможността с електронно гласуване нашите сънародници зад граница да упражнят правото си глас, защото те подкрепят нас, те подкрепят победителите, най-силните – това е ГЕРБ, приятели!”, обърна се към плевенчани Цецка Цачева.

2.10.cvetanov

„Отиваме на тези избори, за да победим, проф.Димитър Стойков трябва да повтори втори мандат, защото той успя да стабилизира общината”, заяви и Цветан Цветанов. Той прикани плевенчани да гласуват и за листата на ГЕРБ за общински съветници, защото така стабилността ще бъде много по-голяма. „Стабилността в местната власт ще даде по-добра перспектива за всички вас”, категоричен бе Цветанов.

2.10.marinov

Откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен бе съпътствана и с грандиозен концерт, поднесен от  ансамбъл „Българе”, трио „Сопрано”, Веселин Маринов, Тримата тенори, Славин, Михаела, Невена и Люба. Водещ на вечерта бе Део.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2.10.soprano

2.10.balgare

#тагове:

НАЙ-НОВИ: